top of page

lör 29 apr.

|

Lyckoreceptet

Omfamna dina skuggor - Frigör dina Gåvor

Vill du leva mer fri från hjärtat och följa Själens kompass snarare än egot agenda? Kom och lyssna på en föreläsning om Skuggarbete.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Omfamna dina skuggor - Frigör dina Gåvor
Omfamna dina skuggor - Frigör dina Gåvor

Tid och plats

29 apr. 2023 13:00 – 15:00

Lyckoreceptet, Norra Torggatan 15, Kungsbacka

Gäster

Om evenemanget

En föreläsning om hur vi redan som barn lärt oss gömma sidor inom oss själva, så väl att vi glömmer bort vår sanna natur och de drömmar som bär med sig fröet till våra unika Gåvor. Om hur livet här på jorden handlar just om att ta fram dem igen så vi kan skina vårt unika ljus, om vår egen individuella och kollektiva upplysningsprocess.

Det är många som tror att Skuggarbete bara handlar om att möta mörka sidor inom oss, så är det inte. C. G. Jung har uttryckt att 90% av våra Skuggor är Guld, och ett sätt att arbeta med det är genom Richard Rudds, grundaren av Gene Keys, perspektiv: “Varje skugga innehåller en Gåva”

”Embrace the Shadow, Release the Gift, Embody the Siddhi” (Siddhi-från sanskrit- Divine essence)

Denna föreläsning talar också om den Livskraft som strömmar genom allt och har sin egen väg och vilja. Den som alltid strömmar mot högre medvetenhet där vi kan se och känna hur vi alla kommer från samma källa.

Genom att ta hand om våra egna inre barn, lära oss känna våra egna behov och lita mer på vår egen intuition kan vi även lämna över mer och mer i tillit till Livet själv vilket leder till ett liv med mer nyfikenhet och kreativitet istället för hämning och rädsla.

Jag kommer även berätta lite om Gene Keys där du med hjälp din egen hologenetiska profil kan låsa upp just Dina unika Gåvor med rätt nycklar för just dig.

Denna magiska syntes med inslag från flera olika läror kombinerar Astrologi & I Ching och ger dig en karta över just dina Skuggor, Gåvor och Siddhis som visar hur du kan leva Ditt unika Syfte på jorden.

Varmt Välkommen!

Biljetter

  • Föreläsning

    Försäljning avslutad
    • 220,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page