top of page

Enskilda Samtal

Frigör Din Inre Kraft

Om du skulle behöva djupare guidning på vägen kan du boka in ett enskilt samtal med mig Maria Hoffman.

Jag använder mig dels mig av mina kunskaper inom bland annat Samtalspedagogik, Non Violent Communication, Voice Dialogue, Gene Keys, Sorgberabetning  samt så kallat Skuggarbete som bas i mina samtal, men framförallt använder jag intuition och hela mitt eget energisystem som guidning.

Eftersom jag själv praktiserar Medveten Närvaro och Empatiskt lyssnande, skapas ett tryggt space där du kan känna dig mött i alla sidor inom dig, vilket även bidrar till att öka din egen självempati och medvetenhet.

Exempel på sådant man kan behöva stöd med:

  • Oförlösta och nedtryckta/nedfrysta känslor

  • Överlevnadsstrategier som kanske ej längre behövs

  • Medberoende

  • Inre (och yttre) konflikter

  • Ogynnsamma mentala programmeringar

  • Behov som ej blivit mötta

  • Kontakt med den inre kompassen

  • FRIGÖRA DIN INRE KRAFT

Genom att arbeta med öppet hjärta ges möjlighet att våga vara sårbar och det är då magin sker. Genom förhållningssättet att varje skugga bär en gåva kan vi också omfamna det som känns svårast inom oss.

Tillsammans kan vi på så sätt frigöra nedtryckta och förnekade delar av dig själv som kostar värdefull Livsvitalitet och Hälsa.

"Once the shaddow is embraced, it can be healed. When it is healed it becomes Love" // Debbie Ford

Välkommen att boka in ett samtal

epost maria@celebratelife.se 

telefon 0762 25 69 35

Priser

Enskilt samtal 60 min               1050:-

5 tillfällen 10% rabatt                4725:-

Parsamtal 90 min                    1800:-

Gene Keys session                   1200:-

Vi använder din personliga profil som stöd för

att få fram de specifika nycklar som låser upp

Din högsta potential - Arketypisk Akupunktur

Sorgbearbetning                      7500:-

8 tillfällen inkl boken Sorgbearbetning

Mina utbildningsområden och verktyg

Samtalspedagogik - Real Insight

Non Violente Communication - Marchall Rosenberg

Gene Keys - Richard Rudd

Sorgbearbetning - Svenska institutet för Sorgbearbetning

Medberoende - Livets många lärare

Voice Dialogue - Hal Stone & Sidra Stone

The work - Byron Katie

ACIM - Foundation for Inner Peace

Reiki - Dr. Mikao Usui metoden 

IMG_1124_edited.jpg

Med värme Maria Hoffman

Testimonials

Marielle_edited.jpg

"Maria, det är så mycket jag vill säga dig. Men det finns inte tillräckliga ord som kan förklara vilken fantastisk person du är och hjälpen du gett mig. Har en bakgrund med flertal timmar av BUP, KBT, olika psykologer och kuratorer men det har alltid varit något som saknats och fortsatt skava efteråt. För ett tag sedan orkade jag inte med mina känslor längre och letade efter någon som verkligen hade kunskap om "personer" och medberoende, jag fann dig och du hittade det där som skavde längst in som ingen annan lyckats luckra upp tidigare.

 

Det är som att universum blivit mycket större efter mina få timmar hos dig, helt otroligt hur mycket man kan växa och förändras på kort tid. Du har hjälpt mig förstå mig själv bättre samt gett mig insikter som förändrat mig själv och mitt liv för alltid. Jag uppskattar hur vi arbetat tillsammans och alltid i nuet, hur du använt ett enkelt språk och anpassat varje timme efter var jag var just där och då.

Det har varit en fin resa och jag längtar tills jag får fortsätta resan hos dig i framtiden! Jag rekommenderar varmt att gå till Maria och ge detta till er själva. Stort tack ännu en gång! Du är en solstråle som skinit upp mitt liv och även många andras med hopp och energi."

/ Marielle Jarlinius

eva_edited.jpg

"Att gå en kurs i sorgbearbetning är en sak och att gå den med Maria som handledare är en helt annan. Att gå en kurs i sorgbearbetning är att bokstavligen vända ut och in på sig själv vilket förutsätter ett totalt förtroende på alla plan, för sin handledare. Det har jag för Maria. Maria har förmågan att lyssna, vara respektfullt nyfiken och mycket professionell. Maria har kompetensen att höra och se, vågar vara tydlig och kan vägleda med kärlek. Hon vet vad hon gör."

 

/ Eva Fornbäck

Sara_edited.jpg

"Maria, med sitt varma hjärta och sin helt makalösa energi, kom in i mitt liv i en precis rätt tid... Jag hade undersökt begreppet compassion ett tag och fick syn på Marias föreläsning ”Att vända hem kraften”. Maria fängslade mig helt den där en-o-en-halv-timmen och jag kom att anmäla mig till helgworkshop (i grupp) för att utforska mer kring sorg/sårbarhet, självmedkänsla, nonviolent communication, empati mm. Att sedan gå 8v individuell sorgebearbetning med Maria blev därför helt givet och har förändrat delar inom mig för resten av mitt liv.

Hennes energi som sagt, men också kunskap, innehållet i sig och allting jag har fått lära mig gör att jag helt klart vill rekommendera Maria för egentligen alla som är redo att lära känna sig själv på djupet. Det här är på riktigt!"

/ Sara 

bottom of page